Descopera performanta si versatilitatea rasnitei de cafea DK30
search
  • Descopera performanta si versatilitatea rasnitei de cafea DK30

DK30 rasnita profesionala

4.979,00 lei
Include TVA

DK30 este o rasnita de cafea de inalta performanta, conceputa pentru a oferi o rasnire omogena si precisa, indiferent de nivelul de finete selectat. Aceasta este ideal pentru cafenele si magazinele de cafea care doresc sa ofere clientilor lor o experienta de cafea exceptionala.

Cantitate

DK30 are un motor puternic de 0,75 kW si lame de rasnire din otel inoxidabil de inalta calitate, ceea ce ii permite sa proceseze cantitati mari de boabe de cafea la viteze rapide. In plus, dimensiunea mare a discului de rasnire de 80 mm permite o mai buna distributie a caldurii si o mai buna extragere a aromelor din cafea.

Aceasta rasnita este usor de utilizat si de intretinut, cu un design ergonomic si o constructie solida din materiale de inalta calitate. Este echipata cu un sistem de reglare precisa a nivelului de finete, astfel incat utilizatorii sa poata ajusta rapid setarile pentru a obtine o rasnire ideala pentru diferite tipuri de cafea.

In plus, DK30 vine cu un sistem integrat de curatare si un design usor de demontat, pentru o intretinere si curatare facila. Aceasta rasnita este disponibila in culoarea standard de negru.

Tensiune / Frecvență 220V / 50Hz sau 110V / 60Hz

Putere motor 0,75 kW

Capacitate medie de măcinare* 500g/min

Capacitate buncăr 500 g

Diametru disc de măcinare Ø 80 mm

Greutate neta 21 kg

Dimensiuni (l x a x a), mm 160 x 160 x 480

Culoare standard negru

RPDK30