Cafea de specialitate prajita proaspat special pentru espresso - ESPRESSO SPECIALTY BLEND
search
  • Cafea de specialitate prajita proaspat special pentru espresso - ESPRESSO SPECIALTY BLEND

Espresso Specialty Blend

32,50 lei
Include TVA

Origine : America de Sud
Procesare : Washed + Natural

Cantitate: 250 Gr.
Nivel macinare: BOABE
Cantitate

Descoperă plăcerea autentică a unei cafele de specialitate cu ESPRESSO SPECIALTY BLEND, un amestec meticulos selectat și prăjit proaspăt pentru a oferi o experiență intensă a espresso-ului. Fiecare boabă este aleasă cu grijă din cele mai bune culturi de cafea din întreaga lume, asigurându-se astfel o calitate superioară și un profil de gust excepțional.

Prin prăjirea precisă și atent controlată, ESPRESSO SPECIALTY BLEND dezvăluie arome bogate și distincte, cu nuanțe subtile de ciocolată, caramel și fructe coapte. Gustul său echilibrat și cremos te va încânta cu fiecare înghițitură, oferindu-ți o explozie de arome și o senzație de rafinament în fiecare ceașcă.

Indiferent că ești un cunoscător al espresso-ului sau pur și simplu îți dorești să te răsfeți cu o cafea de cea mai înaltă calitate, ESPRESSO SPECIALTY BLEND este alegerea perfectă. Fie că o prepari acasă sau te bucuri de ea într-un local specializat, această cafea îți va oferi o experiență autentică și memorabilă a cafelei de specialitate.

Descoperă pasiunea și rafinamentul din fiecare ceașcă cu ESPRESSO SPECIALTY BLEND - un amestec ce definește perfecțiunea în espresso și îți va captiva simțurile cu aroma și gustul său inconfundabil.

ESB