Cafea de specialitate provenita din Columbia si proaspat prajita in Bucuresti Romania
search
  • Cafea de specialitate provenita din Columbia si proaspat prajita in Bucuresti Romania

Colombia washed Arabica Supremo Huila Los Robles

32,50 lei
Include TVA

CAFEA DE SPECIALITATE PROASPAT PRAJITA PROVENITA DIN COLUMBIA

Origine: Columbia
Regiune: Huila
Altitudine: 1300-1900m
Varietate: caturra, castillo, typica
Procesare: Spalare

ciocolata neagra cu note de vin

aciditate fructa potrivita

Cantitate: 250 Gr.
Nivel macinare: BOABE
Cantitate

În căutarea unei cafele distinse, pur și simplu nu poți rata Columbia. Reputația de calitate a Columbiei provine din munca grea și teren excelent. O caracteristică topografică unică intră, de asemenea, în joc atunci când vorbim despre diversele fațete ale cafelei columbiene: cele trei cordiliere ale lanțului muntos Anzi. Între și în interiorul lanțurilor muntoase se formează mai multe microclimate, rezultând condiții excepționale pentru producția de cafea de înaltă calitate.

Statul Huila este situat în partea de sud a Columbiei. Este locul geografic în care Munții Anzi formează un nod. Aici, cele trei cordiliere se împart între Anzii de vest, centrali și estici, care urcă până în nordul Columbiei. Între cordilera de est și centrală curge râul Magdalena, urcând spre Coasta Caraibelor. Între lanțurile muntoase din centrul și vestul Anzilor se află râul Cauca, care se varsă în râul Magdalena în câmpiile Caraibelor. Solul din această zonă este vulcanic și, prin urmare, ideal pentru cultivarea cafelei de înaltă calitate. Datorită locației geografice în apropierea ecuatorului, există doar o mică distincție între diferitele anotimpuri din Columbia.

Altitudinile și microclimatele variate generate de râuri și lanțuri muntoase despart statul, astfel încât recoltarea are loc de mai multe ori pe an în comparație cu alte țări producătoare de cafea. Această cafea Supremo „Los Robles” se caracterizează prin profilul de ceașcă tipic de înaltă calitate din Huila, prezentând arome frumoase vinoase și dulci.

Dulce • Neted • Fructat Aciditate

Caracter vinicul • Foarte echilibrat

CWASHLR

Fisa tehnica

Origine
Colombia
Regiune
Huila