COLUMBIA HACIENDA CLAUDINA
search
  • COLUMBIA HACIENDA CLAUDINA
  • COLUMBIA HACIENDA CLAUDINA

COLUMBIA HACIENDA CLAUDINA

32,77 lei

Cafeaua Columbia Excelso Hacienda Claudina Antioqua este o cafea de specialitate proaspat prajita de înaltă calitate, cultivată în regiunea Antioquia din Columbia. Este produsă în fermele Hacienda Claudina, unde se aplică tehnici avansate de cultivare și prelucrare, cu scopul de a obține o cafea cu arome și gusturi intense și rafinate.

Cafeaua Columbia Excelso este o cafea cu o aromă puternică, cu note de caramel și ciocolată și un gust dulce și echilibrat. Este o cafea cu aciditate medie și cu un corp bogat și dens.

Cantitate: 250 Gr.
Nivel macinare: BOABE
Cantitate

Hacienda Claudina este una dintre cele mai importante ferme din regiunea Antioquia, fiind recunoscută pentru calitatea cafelei produse și pentru angajamentul său în promovarea practicilor agricole sustenabile. Ferma utilizează metode moderne de cultivare, cum ar fi irigația prin picurare și recoltarea manuală, pentru a asigura o producție sustenabilă și de calitate superioară.

În concluzie, cafeaua Columbia Excelso Hacienda Claudina Antioqua este o alegere excelentă pentru iubitorii de cafea de specialitate, care caută o cafea cu arome și gusturi intense, dar echilibrate, produsă prin practici agricole sustenabile și responsabile.

Altitudine: 1320-1870m

Varietal: CaSTILLO, CATURA, BOURBON

Clasificare: EXCELSO, CIUDAD BOLIVAR

Recolta: SEPTEMBRIE-DECEMBRie

Procesare: WASHED

DULCEATA DE MIERE

POSTGUST DE MIGDALE

PRUNE MIRABELE SI FRUCTE CU SAMBURE TARE

CCHC
Comentarii (0)