Cafeaua Panama Finca La Gloria SHB Bouquete - O experiență de gust unică și aromată
search
  • Cafeaua Panama Finca La Gloria SHB Bouquete - O experiență de gust unică și aromată
  • Cafeaua Panama Finca La Gloria SHB Bouquete - O experiență de gust unică și aromată

PANAMA FINCA LA GLORIA SHB

50,00 lei
Include TVA

Cafeaua de specialitate proaspat prajita Panama Finca La Gloria SHB Bouquete este o cafea specială cu o notorietate mondială datorită gustului său unic și originii sale de înaltă calitate. Această cafea provine din regiunea Boquete din Panama, situată în partea de vest a țării și cunoscută pentru condițiile excelente de cultură a cafelei.

Cantitate: 250 Gr.
Nivel macinare: BOABE
Cantitate

SHB este prescurtarea pentru Strictly Hard Bean, ceea ce înseamnă că această cafea este crescută la altitudini mai mari de 1200 de metri deasupra nivelului mării. Acest lucru oferă o calitate superioară a boabelor, care sunt mai dens și mai aromate decât cele crescute la altitudini mai joase.

Finca La Gloria este una dintre cele mai cunoscute plantații din Boquete, Panama. Plantația a fost fondată în 1904 și este deținută de Noberto Suarez. Cafeaua Finca La Gloria este cultivată într-un mod sustenabil și cu respect pentru mediul înconjurător.

Gustul acestei cafele este descris ca fiind echilibrat, cu note subtile de ciocolată neagră, fructe de pădure și o ușoară aciditate. Este o cafea cu corp mediu, cu un gust intens și o aromă distinctivă.

În concluzie, cafeaua Panama Finca La Gloria SHB Bouquete este o cafea de calitate superioară, cu o notorietate mondială, care oferă o experiență de gust unică și aromată.

Altitudine: 1360-1500m

Varietal: Caturra, TYPICA,GEISHA

Recolta: DECEMBRIE-IANUARie

Procesare: WASHED

GUST DULCE SI DELICAT

CIOCOLATA CU LAPTE

ALUNE, TOFFEE

CĂPȘUNE

CPFGSHB