ETHIOPIA ANASORA NATURAL MICROLOT
search
  • ETHIOPIA ANASORA NATURAL MICROLOT
  • ETHIOPIA ANASORA NATURAL MICROLOT

ETHIOPIA ANASORA NATURAL MICROLOT

35,71 lei

Altitudine: 1900-2200m

Varietal: heirloom

Clasificare: GR1

Recolta: noiembrie-ianuarie

Procesare: natural

NOTE -fructe rosii

ciocolata amaruie

dulceata de fructe uscate

Scor SCA: 88 pc.

PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preaparare Espresso, Filtru, V60, Syphon, Chemex

PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile

Cantitate: 250 Gr.
Nivel macinare: BOABE
Cantitate

Anasora este o proprietate de cafea situată în comunitatea Kebele Wocho Sololo din regiunea Guji, sudul Etiopiei. Aceasta este o zonă relativ neexploatată din punct de vedere al cultivării cafelei, ceea ce oferă o oportunitate fermierilor să cultive cafea de calitate superioară. Domnul Tadesse Edema este un cultivator de cafea din a treia generație și este un membru respectat al comunității sale. Familia sa este cunoscută în întreaga regiune Guji pentru cafeaua pe care o produce.

Anasora se remarcă prin microclimatul său unic, solul roșu-brun și soiurile indigene necunoscute de cafea, care conferă cafelei de fermă Anasora caracteristicile sale speciale și distincte. Domnul Tadesse se străduiește să își mențină ferma ca o sursă de cafea de calitate superioară și să protejeze soiurile indigene rare de cafea.

Prin cultivarea și procesarea cafelei cu grijă, fermierii din Anasora sunt capabili să ofere o cafea cu arome și gusturi complexe și distincte, cu note florale, citrice și de fructe de pădure. Aceste caracteristici fac din cafeaua de la Anasora o alegere populară pentru iubitorii de cafea de specialitate din întreaga lume.

ETANA
Comentarii (0)