Descoperă cafeaua de specialitate proaspat prajita Cemorrado Chocolate Edition din Brazilia
search
  • Descoperă cafeaua de specialitate proaspat prajita Cemorrado Chocolate Edition din Brazilia
  • Descoperă cafeaua de specialitate proaspat prajita Cemorrado Chocolate Edition din Brazilia

Brazilia Cemorrado

37,50 lei
Include TVA

Varietal: CATUAI,

MUNDO NOVO

Mărime: 17/18

Altitudine: 1100+M

Procesare:  natural

Gust cu o pronuntata 

aroma de ciocolata, 

note de nuga, waffle

Scor SCA: 82,75 pc.

PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preaparare Espresso, Filtru, V60, Syphon, Chemex

PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile

Cantitate: 250 Gr.
Nivel macinare: BOABE
Cantitate

Brazilia este una dintre cele mai mari țări producătoare de cafea din lume și a câștigat o reputație bine stabilită pentru calitatea cafelei sale. Cu toate acestea, datorită scării masive a producției de cafea în țară, există o nevoie constantă de îmbunătățire și inovație pentru a menține calitatea și consistența cafelei. În acest sens, programul Volcafe Way a fost introdus pentru prima dată în Brazilia cu mai puțin de doi ani în urmă și a reușit să atragă peste 500 de ferme până acum.

Cafeaua braziliană provine din diferite regiuni, dar cele mai multe dintre braziliile Volcafe provin din Mogiana și Cerrado. Mogiana se învecinează spre est cu Sul de Minas și este o regiune în care se pot găsi loturi excepțional de dulci. Cafelele Cerrado sunt de obicei fine și curate, cu un corp bun. Este cea mai nouă zonă din Minas Gerais, dar a fost recunoscută rapid ca o regiune fiabilă, de înaltă calitate, producătoare de diverse cafele fine și comerciale. De fapt, CERRADO este prima zonă producătoare de cafea din lume care beneficiază de o etichetă „Origine desemnată”, similară cu vinul, datorită combinației perfecte între altitudine, topografie plană și modelul climatic binecuvântat.

Programul Volcafe Way se concentrează pe îmbunătățirea calității și creșterea productivității prin oferirea de instruire, asistență tehnică și resurse în ceea ce privește tehnologiile moderne de producție. Acest program a fost foarte bine primit de către fermieri, ceea ce a dus la creșterea numărului de ferme implicate în acesta. Volcafe Way se concentrează pe selecționarea atentă a cafelei pentru a asigura consistența profilului și disponibilitatea pe termen lung.

În cadrul gamei sale de loturi braziliene fine, Volcafe a ales Cemorrado Chocolate Edition, care provine atât din regiunile Cerrado, cât și din regiunea Alta Mogiana. Această cafea distinctă are un profil diferit și seducător, cu note dulci și intense de ciocolată neagră, cacao pudră, cacao nibs și corp plin. Este o cafea versatilă și solidă, care oferă fundalul perfect pentru a se potrivi oricărui amestec.

În concluzie, Brazilia este o țară cu o istorie bogată în producția de cafea și un angajament continuu de a îmbunătăți calitatea și productivitatea.

BC250B

Referinte specifice

cod EAN13
5949999999001