COLUMBIA SUPREMO ARMENIA
search
  • COLUMBIA SUPREMO ARMENIA

COLUMBIA SUPREMO ARMENIA

27,31 lei

Cafeaua Columbia Supremo Belen de Umbria Risaralda se referă la cafeaua de înaltă calitate cultivată în regiunea Belen de Umbria din departamentul Risaralda din Columbia. Această cafea este clasificată ca fiind de calitate supremă ("Supremo"), ceea ce înseamnă că boabele sunt cele mai mari și cele mai bine selectate, având o calitate superioară.

Cantitate: 250 Gr.
Nivel macinare: BOABE
Cantitate

Cafeaua Columbia Supremo Belen de Umbria Risaralda are o aromă bogată și complexă, cu note de ciocolată, fructe și caramel. Este cultivată în soluri vulcanice și în condiții climatice ideale pentru creșterea cafelei de calitate superioară. Este cunoscută în întreaga lume pentru gustul său unic și rafinat.

Dacă sunteți interesat să încercați cafeaua Columbia Supremo Belen de Umbria Risaralda, aceasta poate fi achiziționată online sau în magazinele noastre de specialitate care comercializează cafea de calitate superioară. In magasinele noastre cafeaua din columbia poate fi preparata special pentru dumneavoastră in aproape toate variantele posibile. Este important să alegeți un furnizor de încredere și să pregătiți cafeaua cu atenție pentru a vă bucura de gustul și aroma autentică ale acestei cafele de calitate.

Altitudine: 1525-1625m

Varietal: CaSTILLO

Clasificare: SUPREMO EP 17/18

Recolta: OCTOMBRIE-ianuarie

Procesare: WASHED

Gust dulce fructat 

cu note de FRUCTE ROSII 

CEAI VERDE INFUZAT 

CIOCOLATA CU LAPTE

Comentarii (0)