Sistemul de filtrare Bestmax SMART pentru prepararea de băuturi calde de calitate | Astoria și BWT
search
  • Sistemul de filtrare Bestmax SMART pentru prepararea de băuturi calde de calitate | Astoria și BWT

CARTUS FILTRANT BWT BESTMAX SMART

804,44 lei
Include TVA

Optimizare eficientă a apei pentru băuturi calde dezvoltat pentru a permite prepararea de ceai și cafea de calitate,

Sistemul de filtrare bestmax SMART garantează o calitate senzorială ridicată a apei. Datorită nivelului ridicat de filtrare oferit de amplificatorul IEX, bestmax SMART oferă o capacitate excelentă de filtrare, eficiență superbă și dimensiuni compacte ale filtrului, precum și durabilitate îndelungată. Pe lângă protecția împotriva calcarului, echilibrează mineralele din apă folosind cea mai recentă tehnologie de bypass. Sistemul de filtrare bestmax SMART constă dintr-un cartuș de filtru cu o conexiune de apă înșurubată. Sistemul de filtrare bestmax SMART pentru sectorul alimentar este sigur, rezistent la presiune și poate fi folosit cu orice tip de apă potabilă. 

TIP CARTUS FILTRANT: BESTMAX 20
Cantitate

PACHETUL NU CONTINE BWT BESTHEAD CAP FILTRU

Procesul de optimizare a apei Bestmax SMART

1. Prefiltrare

Captează particule grosiere precum nisipul

și rugina

2. Prefiltru de cărbune activ

Elimină oxidanții, protejează ionul

schimbător împotriva deteriorării

3. Schimbător de ioni de înaltă performanță

Îndepărtează substanțele de întărire, cu

argint antimicrobian pentru a proteja împotriva

acumularea de biofilm

4. Strat de cărbune activ

Elimina substantele organice, clorul si

gusturi și mirosuri nedorite

5. Filtrare fină

Captează particule fine și suspendate

substante

Apa reprezintă 98% din fiecare ceașcă de cafea; prin urmare, asigurarea faptului că aparatul dumneavoastră are protecția corectă anti-calcară este o necesitate pentru a garanta calitate constantă, gust perfect și cremă și textură optime.

Apă și cafea

Prepararea espressoului este influențată de clor, mirosuri anormale - în special, compuși de sulf, cu impact negativ direct asupra percepției aromelor florale și de fructe proaspete de cafea - și duritatea apei (săruri de calciu și magneziu). Deși calciul este esențial pentru a obține un corp și o cremă elastică și stabilă, duritatea mare a apei joacă în general în favoarea calității cafelei, deși poate afecta negativ și eficiența mașinii.

Filtre BWT

Pentru a garanta un profil senzorial perfect, Astoria a dezvoltat metode inovatoare constând din filtre care combină protecția anticalcar cu îndepărtarea substanțelor nedorite pentru a nu compromite calitatea senzorială a cafelei și a pieselor metalice ale aparatului. Datorită sistemului de filtrare BWT water+more, aparatele Astoria permit obținerea unei cafele cu o aromă excelentă și mai sănătoasă. Sistemul de filtrare multifuncțional BWT protejează părțile vitale ale aparatului de cafea, asigură o producție mai mare de abur chiar și la temperaturi scăzute și utilizează cartușe care, odată epuizate, sunt 100% reciclabile, în conformitate cu viziunea verde a Astoria.

Filtre Bestmax SMART BWT

Dezvoltat pentru a permite prepararea de ceai și cafea de calitate, sistemul de filtrare bestmax SMART garantează o calitate senzorială ridicată a apei. Datorită nivelului ridicat de filtrare oferit de amplificatorul IEX, sistemul compact de filtrare Bestmax SMART asigură eficiență și durabilitate. Pe lângă protecția împotriva depunerilor de calcar, echilibrează mineralele din apă folosind cea mai recentă tehnologie de bypass. Sistemul de filtrare Bestmax SMART constă dintr-un cartuș de filtru cu o conexiune de apă înșurubată. Bypass-ul pe capul filtrului poate fi setat de la 0-3 în funcție de duritatea apei și de cerințele de instalare. O supapă de reținere pe partea de admisie oprește reintrarea apei în sistem și previne scurgerile. Sistemul de filtrare Bestmax SMART pentru sectorul alimentar este sigur, rezistent la presiune și poate fi folosit cu orice fel de apă potabilă.

83260089R

S-ar putea sa-ti placa