HOLLYWOOD

Espresorul Hollywood de la Astoria este o mașină de cafea cu design unic și caracteristici tehnice avansate, care îmbină tradiția cu tehnologia modernă. Denumit după cartierul Hollywood din Los Angeles, acest espresor este o călătorie prin cultura cinematografică a anilor '70, prin culorile pop-art, lumini LED cinematografice și postere exclusive, inspirate din filme de neuitat.

Cu două sau trei grupuri, Espresorul Hollywood este dotat cu un cazan mare de 10,5 sau 17 litri, care asigură o capacitate de producție ridicată. Cronometrul care afișează timpul de extracție pentru fiecare grup în parte, a fost îmbunătățit, împreună cu noile baghete de abur cu un diametru mai larg. Rafturile cu clapă înseamnă că poate fi folosit nu doar pentru căni de espresso, ci și pentru pahare pentru băuturi pe bază de lapte.

Baghetele de abur sunt cruciale pentru obținerea spumei și cremei de lapte de calitate, iar Espresorul Hollywood a fost proiectat cu baghete de abur cu un diametru mai mare pentru o livrare mai bună. 

În plus, Espresorul Hollywood este o oda la icoanele filmului, cu postere exclusive create de Simone Caputo, un artist tatuator și ilustrator din Milano, inspirate din cinci filme de neuitat din anii '70. Cu designul său elegant și senzațional, Espresso Hollywood dă caracter oricărui mediu într-un mod unic, fiind alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere o experiență deosebită clienților lor.

Filtre active