MILK PITCHER RINSER - Dispozitiv de curățare a canilor de lapte

Un dispozitiv de curățare a canilor de lapte, numit și milk pitcher rinser, este folosit în cafenele și localuri de cafea pentru a curăța rapid și eficient canile de lapte între utilizări. Dispozitivul de curățare constă de obicei dintr-un bazin din oțel inoxidabil cu o duză de pulverizare și un scurgător.

Pentru a utiliza dispozitivul de curățare a canilor de lapte, barista așează cana cu partea de sus în jos pe grătarul dispozitivului, ceea ce activează duza de pulverizare. Apoi, barista apasă ușor cana în jos, permițând apei să curețe interiorul canii. Apa se scurge prin grătar, lăsând cana curată și pregătită pentru următoarea utilizare.

Dispozitivele de curățare a canilor de lapte sunt foarte populare în cafenele, deoarece ajută la menținerea igienei și accelerează fluxul de lucru al baristilor. Acestea sunt, de asemenea, folosite în mod obișnuit împreună cu mașinile de cafea espresso și alte echipamente de preparare a cafelei pentru a asigura că canile de lapte sunt întotdeauna curate și pregătite pentru utilizare.

Filtre active