Top vanzari
Sunt 20 produse.
GUATEMALA EL PINAL
În lumea cafelei de specialitate, Guatemala se remarcă pentru producția sa de cafea de cea mai înaltă calitate. Printre cele mai apreciate soiuri se numără cafeaua de la Finca El Pinal, o fermă care nu numai că produce boabe de cafea excepționale, dar este și un simbol al muncii și pasiunii investite în fiecare ceașcă.
PANAMA FINCA LA GLORIA SHB
Cafeaua de specialitate proaspat prajita Panama Finca La Gloria SHB Bouquete este o cafea specială cu o notorietate mondială datorită gustului său unic și originii sale de înaltă calitate. Această cafea provine din regiunea Boquete din Panama, situată în partea de vest a țării și cunoscută pentru condițiile excelente de cultură a cafelei.
Colombia washed Arabica...
CAFEA DE SPECIALITATE PROASPAT PRAJITA PROVENITA DIN COLUMBIA
Origine: Columbia
Regiune: Huila
Altitudine: 1300-1900m
Varietate: caturra, castillo, typica
Procesare: Spalare
ciocolata neagra cu note de vin
aciditate fructa potrivita
Special Italian Blend Espresso
Specia:
ARABICA
Regiunea:
CINCI IMPORTANTE
ZONE DE CULTIVARE
Varietate:
UN MIX FORMAT
DIN 5 SOIURI
Mărime: 16-18
Altitudine:
1000–1900m
Procesare:
naturală şi PRIN SPĂLARE
Brazilia Cemorrado
Varietal: CATUAI,
MUNDO NOVO
Mărime: 17/18
Altitudine: 1100+M
Procesare: natural
Gust cu o pronuntata
aroma de ciocolata,
note de nuga, waffle
Scor SCA: 82,75 pc.
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preaparare Espresso, Filtru, V60, Syphon, Chemex
PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile
KENYA KIRINYAGA KARY AA...
Altitudine: 1900-2200m
Varietal: sl28 sl34
Clasificare: aa
Recolta: noiembrie-ianuarie
Procesare: washed
NOTE- ciocolata caramel
coacaze negre
grapefruit, limonada
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preaparare Espresso, Filtru, V60, Syphon, Chemex
PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile
Etiopia Arabica Sidamo Grade 2
CAFEA DE SPECIALITATE PROASPAT PRAJITA PROVENITA DIN ETIOPIA
Origine: ETIOPIA
Regiunea: Sidamo AtoTona
Altitudine: 1850-2200m
Varietate: heirloom
Procesare: Spalare
floral • ceai negru • aciditate citrica • foarte dulce • complex
ciocolata
COSTA RICA JAGUAR HONEY
Cafeaua Costa Rica Jaguar Honey, o delicatesă pentru cunoscători, atrage atenția amatorilor de cafea din întreaga lume cu aromele sale bogate și distincte. Originară din regiunea montană a Costa Ricăi, această cafea este cunoscută pentru procesul său unic de producție, care îi conferă o dulceață naturală și o complexitate aromatică remarcabilă.
RWANDA MUSASA
În epoca contemporană a rafinamentului gustului și a aprecierii pentru produse de calitate, cafeaua de specialitate a devenit o atracție pentru iubitorii de cafea din întreaga lume. Rwanda Musasa este un soi apreciat, cunoscut pentru aroma sa distinctivă și pentru experiența unică pe care o oferă la degustare.
Ceai pentru infuzie la tub...
MOD DE PREPARARE: se pune o lingurita de ceai sweet apple in 350 ml- 400 ml de apa fierbinte. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 5-8 minute. Ceaiurile din gama Evolet Selection au fost selectate cu grija si depozitate in recipiente elegante. Acest model de depozitare ofera ceaiului temperatura si umiditatea de care are nevoie pentru a fi cu adevarat deosebit
INGREDIENTE: mere, pulpa macese, frunze de alun, aroma, scortisoara.
Ceai plicuri Grandpack...
MOD DE PREPARARE: se pune un plic grandpack ginger lemon in 350 ml- 400 ml de apa fierbinte. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 10 minute. Chiar daca va pregatiti de e o ceremonie a ceaiului, sa intampinati un grup mic de oaspeti, sau pur si simplu aveti placerea de a savura un ceai bun, Evolet Selection Grandpack contribuie la pregatirea ceaiului desavarsit.
INGREDIENTE: ghimbir, frunze de alun, pulpa macese, lemongrass, aroma, petale albastrele.
Ceai plicuri Grandpack Wild...
Chiar daca va pregatiti de e o ceremonie a ceaiului, sa intampinati un grup mic de oaspeti, sau pur si simplu aveti placerea de a savura un ceai bun, Evolet Selection Grandpack contribuie la pregatirea ceaiului desavarsit.
Filtru de hârtie,...
Filtre de hârtie special albite, pentru o ceașcă fără aromă de hârtie în cafea.
Filtrele de hârtie Hario pentru dripper V60 sunt un element esențial pentru orice brew
Permite un debit rapid, ceea ce asigură un control deosebit asupra timpului de preparare al cafelei
Clătiți înainte de utilizare.
Pentru modelul V60 01.
Ambalare: 100 buc
Măsura: 01
Dripper Hario V60 01...
V60 este un dispozitiv de filtrare a cafelei inventat de catre japonezii de la Hario. Denumirea de V60 provine de la forma de ‘V’ a dispozitivului si de la unghiul de 60° pe care il formează laturile acestuia. Aceasta metoda de preparare se bazeaza doar pe forta gravitationala.
Material: portelan
Există mai multe variante ale dispozitivului V60, dar varianta ceramică albă este una dintre cele mai populare și este fabricată din porțelan, un material durabil și rezistent la temperaturi ridicate. Porțelanul permite o distribuție uniformă a căldurii și a apei, ceea ce face ca extracția cafelei să fie mai precisă și mai constantă.
Ceai pentru infuzie la tub...
MOD DE PREPARARE: se pune o lingurita de ceai negru ceylon in 350 ml- 400 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului). Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 5 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar si prin urmare greu de baut. Ceaiurile din gama Evolet Selection au fost selectate cu grija si depozitate in recipiente elegante. Acest model de depozitare ofera ceaiului temperatura si umiditatea de care are nevoie pentru a fi cu adevarat deosebit
INGREDIENTE: ceai negru ceylon
Ceai plicuri Grandpack...
MOD DE PREPARARE: Se pune un plic grandpack fresh mint in 350 ml- 400 ml de apa fierbinte. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 5 minute. Chiar daca va pregatiti de e o ceremonie a ceaiului, sa intampinati un grup mic de oaspeti, sau pur si simplu aveti placerea de a savura un ceai bun, Evolet Selection Grandpack contribuie la pregatirea ceaiului desavarsit.
INGREDIENTE: frunze de menta, aroma.
Ceai plicuri Grandpack...
MOD DE PREPARARE: se pune un plic grandpack relax summer in 350 ml- 400 ml de apa fierbinte. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 5-6 minute. Chiar daca va pregatiti de e o ceremonie a ceaiului, sa intampinati un grup mic de oaspeti, sau pur si simplu aveti placerea de a savura un ceai bun, Evolet Selection Grandpack contribuie la pregatirea ceaiului desavarsit.
INGREDIENTE: flori de musetel, frunze menta, lemongrass, hibiscus, morcov. Nu contine coloranti artificiali, culoarea ceaiului este data de hibiscus.
Ceai plicuri Grandpack...
MOD DE PREPARARE: Se pune un plic grandpack green tea lemon in 350 ml- 400 ml de apa fierbinte. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 2-3 minute. Chiar daca va pregatiti de e o ceremonie a ceaiului, sa intampinati un grup mic de oaspeti, sau pur si simplu aveti placerea de a savura un ceai bun, Evolet Selection Grandpack contribuie la pregatirea ceaiului desavarsit.
INGREDIENTE: ceai verde, coaja lamaie, lemongrass, aroma.
Ceai plicuri Grandpack...
MOD DE PREPARARE: Se pune un plic grandpack China Jasmine in 350 ml- 400 ml de apa fierbinte. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 2-3 minute. Chiar daca va pregatiti de e o ceremonie a ceaiului, sa intampinati un grup mic de oaspeti, sau pur si simplu aveti placerea de a savura un ceai bun, Evolet Selection Grandpack contribuie la pregatirea ceaiului desavarsit.
INGREDIENTE: ceai verde, iasomie, aroma.