

Altitudine: 1900-2200m
Varietal: sl28 sl34
Clasificare: aa
Recolta: noiembrie-ianuarie
Procesare: washed
NOTE- ciocolata caramel
coacaze negre
grapefruit, limonada
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preaparare Espresso, Filtru, V60, Syphon, Chemex
PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile
Cafeaua de specialitate proaspăt prăjită provenită din Kenya Kirinyaga Kary AA Microlot este o cafea de calitate superioară, cultivată în regiunea Kirinyaga din Kenia. Această cafea este denumită "AA" datorită dimensiunii boabelor sale, care sunt cele mai mari din Kenia și sunt considerate a fi printre cele mai bune din lume.
Acest microlot este selectat cu grijă din culegerile producătorilor din zona Kirinyaga și este prăjit proaspăt pentru a-și păstra gustul și aromele naturale. Gustul acestei cafele este intens și complex, cu note de fructe de padure dulci, coacăze negre, ciocolată, caramel și citrice. Aromele sunt deosebit de delicate și îți pot oferi o experiență unică de degustare.
De asemenea, merită menționat că această cafea este cultivată în mod sustenabil și este cumpărată direct de la producători, asigurând astfel o remunerare echitabilă pentru munca lor și sprijinind comunitățile locale
Altitudine: 1900-2200m
Varietal: sl28 sl34
Clasificare: aa
Recolta: noiembrie-ianuarie
Procesare: washed
NOTE- ciocolata caramel
coacaze negre
grapefruit, limonada
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preaparare Espresso, Filtru, V60, Syphon, Chemex
PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile