LISTA ALERGENI

Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20 Martie 2000, alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt,grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;

2. Oua si produse derivate; 

3. Arahide si produse derivate; 

4. Soia si produse derivate; 

5. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza); 

6. Fructe cu coaja: migdale, alune de padure, nuci, anacarde, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de Macadamia si nuci de Queesland si produse derivate; 

7. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru; 

8. Lupin si produse derivate;

In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea comenzii.