Suna-ne:
0786224441
Limba:
Română
English
Română
English
Română
Autentificare
shopping_cart
Cos
(0)
Cafea de specialitate
AFRICA
ETIOPIA
KENYA
BURUNDI
AMERICA DE NORD
AMERICA CENTRALA
GUATEMALA
HONDURAS
REPUBLICA DOMINICANA
COSTA RICA
AMERICA DE SUD
COLUMBIA
BRAZILIA
ASIA
INDONEZIA
PAPUA NOUA GUINEE
BLEND
Ceai și infuzii
Ceai Grand pack Evolet Selection
Ceai infuzii la tub Evolet selection
Accesorii
Home Barista
Cauta
Acasa
Harta site-ului
Ofertele noastre
Produse noi
Categorii
Acasa
Cafea de specialitate
AFRICA
ETIOPIA
KENYA
BURUNDI
AMERICA DE NORD
AMERICA CENTRALA
GUATEMALA
HONDURAS
REPUBLICA DOMINICANA
COSTA RICA
AMERICA DE SUD
COLUMBIA
BRAZILIA
ASIA
INDONEZIA
PAPUA NOUA GUINEE
BLEND
Ceai și infuzii
Ceai Grand pack Evolet Selection
Ceai infuzii la tub Evolet selection
Metode de preparare
Accesorii
Home Barista
ECHIPAMENTE NECESARE PENTRU CAFENEA
ESPRESORUL SAU MASINA DE ESPRESSO
FORMA
START
CORE 200
CORE 600
GRETA
HOLLYWOOD
LOFT
PLUS4YOU TS
SABRINA
STORM
TANYA R
TEMPESTA
RÂSNIȚA DE CAFEA SAU MĂCINĂTORUL CU REGLARE DE GRANULAȚIE
Contul tau
Autentificare
Creare cont
Pagini
Livrare
Alergeni
Terms and conditions of use
Metode pe preparare a ceaiului si al cafelei
Cafeaua la ibric sau ”cezve” - cum este cunoscut în Turcia și lumea arabă - este o metodă de preparare alternativă
Espresso si espresorul de cafea - Descriere si caracteristici
V60 - Metoda de preparare a cafelei la filtru
DICȚIONAR DE CAFEA
FRUCTUL DE CAFEA
METODĂ DE PROCESARE
DESPRE CAFEA
ISTORIA CAFELEI -
PLANTA DE CAFEA
PRINCIPALELE SPECII DE CAFEA - ZONE DE CULTIVARE
COFFEA ARABICA
METODE DE PROCESARE A CAFELEI
Procesarea naturală sau uscată la soare
Procesare washed sau procesarea cu spalare
Procesare Anaeroba a cafelei
CAFEAUA DE SPECIALITATE - DEFINITIE SI NOTIUNI
Magazinele noastre
Contacteaza-ne
Harta site-ului