Lista de produse dupa marca FIORENZATO

Pasiune, abilitate antreprenorială și căutarea continuă a excelenței: acestea sunt ingredientele care deosebesc istoria Fiorenzato. O istorie italiană de-a lungul și până la capăt, care a condus dezvoltarea tehnologică în lumea râșnițelor de cafea și a dozatoarelor de râșniță de peste optzeci de ani.

Fiorenzato s-a născut în inima Italiei, o țară cunoscută pentru dragostea sa pentru cafea și pentru măiestria sa în designul de produse de înaltă calitate. De-a lungul anilor, Fiorenzato a devenit un nume de renume, cunoscut pentru inovația sa în tehnologia de măcinare a cafelei și pentru calitatea excepțională a produselor sale.

A început ca o mică operațiune de familie, dar cu o viziune clară și o pasiune pentru excelență, Fiorenzato a reușit să se extindă și să se dezvolte, devenind un lider de piață în industria cafelei. Din respect pentru tradițiile sale, Fiorenzato încă păstrează atenția la detalii și măiestria în fabricația produselor sale, chiar și în timp ce explorează noi tehnologii și inovații pentru a îmbunătăți experiența de preparare a cafelei.

Astăzi, Fiorenzato este renumită la nivel mondial pentru mașinile sale de cafea espresso și râșnițele de cafea, care sunt apreciate atât de profesioniști, cât și de iubitorii de cafea. Cu o prezență puternică în peste 50 de țări, Fiorenzato continuă să se dezvolte și să inoveze, consolidându-și poziția ca unul dintre cei mai importanți jucători din industria cafelei.

Filtre active