Rhino Coffee Gear Knock Box din oțel inoxidabil - Cutie de zat
search
  • Rhino Coffee Gear Knock Box din oțel inoxidabil - Cutie de zat

Cutie de zat din oțel inoxidabil Rhino Coffee Gear

249,00 lei
Include TVA

Rhino Coffee Gear Knock Box din oțel inoxidabil este un accesoriu durabil și robust pentru pasionații de cafea care își macină boabele acasă. Dimensiunile sale sunt de 170 mm (lungime) x 170 mm (lățime) x 165 mm (înălțime), făcându-l un knock box de dimensiuni generoase, cu o capacitate mare.

Cantitate

Knock box-ul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și rezistent la uzură. Baza knock box-ului este acoperită cu un strat gros de silicon anti-alunecare, care îl menține ferm în loc în timpul utilizării. Baza din silicon protejează, de asemenea, suprafețele de lucru de zgârieturi și deteriorări cauzate de impactul resturilor de cafea folosite.

Una dintre caracteristicile notabile ale acestui knock box este capacitatea sa mare. Poate să stocheze o cantitate considerabilă de resturi de cafea folosite, permițându-vă să-l utilizați pentru perioade extinse de timp fără a-l goli în mod frecvent.

În plus, Rhino Coffee Gear Knock Box din oțel inoxidabil este ușor de curățat și poate fi spălat în mașina de spălat vase. Această caracteristică este convenabilă pentru pasionații de cafea care nu au timpul sau inclinația de a curăța knock box-ul manual.

În general, Rhino Coffee Gear Knock Box din oțel inoxidabil este un accesoriu fiabil și practic pentru iubitorii de cafea care doresc să-și păstreze suprafețele de lucru curate și organizate.

19105073