

Recipientul pentru spumarea laptelui trebuie clatit intre fiecare utilizare pentru a asigura o igiena adecvata si o pregatire corespunzatoare a laptelui texturat de calitate. Aceasta practica de pregatire sanitara este usor de realizat cu recipientul pentru clatirea pitcher. Pitcherul trebuie pozitionat pe clatitor, iar rotatia discului il va curata perfect. Este preferabil sa folositi apa rece, deoarece scade temperatura de pericol alimentar. - Dimensiuni: 174x160x69 mm - se potriveste intr-un decupaj al blatului de 140x155 mm; - are instalatie de scurgere; - se poate adapta la majoritatea blaturilor de lucru din barul de espresso; - functioneaza atat cu apa rece, cat si cu apa calda.
Recipientul pentru spumarea laptelui trebuie clatit intre fiecare utilizare pentru a asigura o igiena adecvata si o pregatire corespunzatoare a laptelui texturat de calitate. Aceasta practica de pregatire sanitara este usor de realizat cu recipientul pentru clatirea pitcher. Pitcherul trebuie pozitionat pe clatitor, iar rotatia discului il va curata perfect. Este preferabil sa folositi apa rece, deoarece scade temperatura de pericol alimentar. - Dimensiuni: 174x160x69 mm - se potriveste intr-un decupaj al blatului de 140x155 mm; - are instalatie de scurgere; - se poate adapta la majoritatea blaturilor de lucru din barul de espresso; - functioneaza atat cu apa rece, cat si cu apa calda.