Rhino Coffee Gear Pitcher Rinser 600mm -Special/Spinjet | Curățător eficient pentru vasele de cafea și lapte
search
  • Rhino Coffee Gear Pitcher Rinser 600mm -Special/Spinjet | Curățător eficient pentru vasele de cafea și lapte

Rhino Coffee Gear Pitcher Rinser DISPOZITIV DE CURĂȚARE A LATIERELOR 600mm -Special Spinjet

1.799,00 lei
Include TVA

Vă rugăm să rețineți: este recomandat să utilizați o supapă de limitare a presiunii (PLV) atunci când vă conectați la o conductă de alimentare cu apă.

Acest vas de clătire are o nouă tavă de scurgere tip fagure și un nou design Actuator Star, ambele contribuind la prevenirea acumulării de lichid. Include, de asemenea, o supapă Rhino Spinjet care pulverizează și se rotește în același timp pentru o curățare eficientă. Cu o lungime de 600 mm, RHPR600-S se potrivește confortabil mai multor ulcioare, latiere și blendere de lapte, făcându-l perfect pentru toate mediile de ospitalitate aglomerate.

Cantitate

CARACTERISTICI:

CURĂȚARE MECANICĂ EFICIENTĂ

Supapa Spinjet pulverizează și se rotește în același timp, creând o acțiune mecanică de curățare mai robustă decât supapele de clătire obișnuite. Este ideal pentru plungeri care folosesc frunze de ceai, zaț de cafea încăpățânat și lapte și alte reziduuri care pot fi adesea dificil de curățat.

DRENAJ SUPERIOR

Designul grătarului tip fagure minimizează suprafața tăvii de scurgere, reducând acumularea statică de lichide și facilitând curățarea.

Corpul cu profil redus este înclinat și înclinat optim pentru a asigura îndepărtarea eficientă a lichidelor, reducând mirosurile comune cauzate de deșeurile statice.

O ieșire mare de scurgere și o deschidere largă fără grătar lângă scurgere creează o locație convenabilă pentru a arunca rapid volume mai mari de lichid.

OPȚIUNI DE VAVE MAI MARE

Diametrul Steaua Actuator permite curățarea cu ușurință atât a vaselor mici, cât și a celor mai mari.

Un supliment ideal pentru ulcioarele de blender și alte vase mai mari este Kitul de adaptoare pentru blender. Acest kit include o tijă de prelungire și un actuator mai mare pentru a se potrivi pistonilor,

cupe de milkshake și căni populare pentru blender, cum ar fi Blendtec® și Vitamix®.

SPECIFICAȚII

- Dimensiuni: 238mm (L) x 600mm (L) 85mm (D) aprox. (Adâncimea de la cotul de scurgere până la partea de sus a băncii.)

- Materiale: otel inoxidabil

- Furtun de scurgere: dimensiune 25mm/1mm

*VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI*

- PLV: Se recomandă utilizarea unei supape de limitare a presiunii (PLV) atunci când se instalează pe o conductă de alimentare cu apă.

19105014