Dispozitiv de curățare a latierelor Rhino Coffee Gear Pitcher Rinser - 300mm, cu supapă Spinjet
search
  • Dispozitiv de curățare a latierelor Rhino Coffee Gear Pitcher Rinser - 300mm, cu supapă Spinjet

Rhino Coffee Gear Pitcher Rinser DISPOZITIV DE CURĂȚARE A LATIERELOR 300mm -Special/Spinjet

1.399,00 lei
Include TVA

Vă rugăm să rețineți: Se recomandă să utilizați o supapă de limitare a presiunii (PLV) atunci când vă conectați la o linie de apă.

 

Acest vas de spălare are o nouă tavă de scurgere cu fagure și un nou design Actuator Star, care ajută la prevenirea acumulării de lichide. De asemenea, include o supapă Rhino Spinjet care pulverizează și se rotește în același timp pentru o curățare eficientă. Cu o lungime de 300 mm, RHPR300-S se potrivește confortabil mai multor latiere, ceea ce îl face perfect pentru toate mediile aglomerate.

 

Cantitate

CARACTERISTICI:

 

CURĂȚAREA MECANICĂ EFECTIVĂ

Supapa Spinjet se pulverizează și se rotește în același timp, creând o acțiune de curățare mecanică mai robustă decât supapele de spălare obișnuite. Este ideal pentru plonjeri folosind frunze de ceai, cafea și lapte și alte reziduuri care pot fi adesea dificil de curățat.

 

DRAINAGE SUPERIOR

Proiectarea grătarului cu fagure minimizează suprafața tavii de scurgere, reducând acumularea statică a lichidelor și ușor curățarea.

Corpul cu profil redus este înclinat și înclinat în mod optim pentru a asigura îndepărtarea eficientă a lichidelor, reducând mirosurile obișnuite cauzate de deșeurile statice.

O ieșire mare de scurgere și o deschidere largă fără grătar lângă scurgere creează o locație convenabilă pentru a arunca rapid volume mai mari de lichid.

 

OPȚIUNI MAI MARI

Diametrul Star Actuator permite curățarea ușoară a ambelor nave mici și mai mari.

Un supliment ideal pentru ulcioarele de blender și alte vase mai mari este Blender Adapter Kit. Acest kit include o tijă de extensie și un actuator mai mare pentru a se potrivi cu plonjorii,

cupe de milkshake și căni populare pentru blender, precum Blendtec® și Vitamix®.

 

SPECIFICAȚII

 

- Dimensiuni (aprox): 231 mm lățime x 354 mm lungime x 185mm Adâncime)

- Materiale: Oțel inoxidabil

- Furtun de scurgere: dimensiune 25mm / 1mm

7000089