Descoperă Aroma Unică a Cafelei de la Finca El Pinal - Experiență Cafea de Specialitate din Guatemala
search
  • Descoperă Aroma Unică a Cafelei de la Finca El Pinal - Experiență Cafea de Specialitate din Guatemala

GUATEMALA EL PINAL

40,00 lei
Include TVA

În lumea cafelei de specialitate, Guatemala se remarcă pentru producția sa de cafea de cea mai înaltă calitate. Printre cele mai apreciate soiuri se numără cafeaua de la Finca El Pinal, o fermă care nu numai că produce boabe de cafea excepționale, dar este și un simbol al muncii și pasiunii investite în fiecare ceașcă.

Cantitate: 250 Gr.
Nivel macinare: BOABE
Cantitate

Situată în regiunea Monjas Jalapa, cunoscută pentru solul său volcanic bogat și climatul ideal pentru cultivarea cafelei, Finca El Pinal se ridică ca un colos în lumea cafelei de specialitate. Această fermă se remarcă prin angajamentul său față de calitate, sustenabilitate și relațiile strânse cu comunitatea locală.

Procesul de producție la Finca El Pinal este meticulos gestionat de la început până la sfârșit. Boabele sunt atent selecționate, recoltate manual și procesate cu grijă pentru a evidenția caracteristicile distincte ale regiunii și ale soiului. Cu o altitudine cuprinsă între 1500 și 1800 de metri deasupra nivelului mării, cafeaua cultivată aici primește soare generos și temperaturi moderate, oferind astfel o complexitate aromatică și gustativă remarcabilă.

În momentul prăjirii, magia începe să prindă viață. Proaspăt prăjită, cafeaua de la Finca El Pinal emană arome intense de ciocolata neagra, lamaie, zahar brun și note subtile florale. Gustul său este echilibrat și rafinat, cu o aciditate usoara și o dulceață delicată care încântă papilele gustative în fiecare înghițitură.

Odată ce boabele ajung în ceașca dvs., veți fi însoțiți de o experiență deosebită, în care veți descoperi nu doar o băutură, ci o poveste complexă a muncii și pasiunii fermierilor din spatele fiecărei cești. Fiecare înghițitură este un omagiu adus tradiției, dar și inovației, reflectând perfecțiunea procesului de cultivare și prăjire.

În concluzie, cafeaua de specialitate proaspăt prăjită de la Finca El Pinal din Guatemala este mai mult decât o băutură. Este o călătorie sensorială care vă poartă prin peisaje gustative fascinante și vă conectează cu o comunitate dedicată și pasionată. Odată ce ați gustat din această delicatesă, veți înțelege de ce Guatemala este considerată unul dintre cei mai importanți producători de cafea de specialitate din lume.

GEPIN