Fiorenzato F64EVO - O rasnita precisa si fiabila pentru cafea espresso
search
  • Fiorenzato F64EVO - O rasnita precisa si fiabila pentru cafea espresso
  • Fiorenzato F64EVO - O rasnita precisa si fiabila pentru cafea espresso

Rasnita Fiorenzato F64EVO

4.180,00 lei
Include TVA

Rasnita pentru cafea F64EVO de la Fiorenzato este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi baristilor un instrument precis, fiabil și ușor de utilizat pentru măcinarea cafelei. Echipată cu o serie de caracteristici tehnice avansate, aceasta este conceputa pentru a fi eficienta si practica in utilizare.

Cantitate

Printre caracteristicile sale tehnice se numara ajustarea micrometrica continua a piulitei inelare, care permite baristilor sa ajusteze măcinătura cafelei în mod precis și exact la nivelul dorit. Aceasta permite baristilor sa măture cu ușurință o varietate de tipuri de cafea, oferind astfel o flexibilitate ridicată în procesul de preparare a băuturilor.

Un alt aspect important al F64EVO este sistemul sau de ventilare automat, care asigura ca motorul este racit în mod corespunzator în timpul utilizarii. Acest sistem previne supraîncălzirea motorului și garantează o durată de viață lungă a produsului.

De asemenea, rasnita dispune de o furca reglabila, ceea ce permite utilizatorilor sa ajusteze înălțimea recipientului de colectare pentru o mai buna adaptare la diferitele tipuri de cani sau pahare.

Reglarea dozelor poate fi efectuata in cateva secunde, asigurand astfel un proces rapid și eficient în măcinarea cafelei. Cu o putere de 350 wați și un diametru al lamelor de 64 mm, acest produs ofera o performanta ridicata si eficienta în măcinarea boabelor de cafea.

In plus, capacitatea buncarului pentru boabe de cafea de 1,5 kg asigura o capacitate de stocare ridicata, ceea ce înseamnă că baristii pot măcina o cantitate mai mare de cafea fără a fi nevoie sa refaca umplerea buncarului prea des.

În concluzie, Fiorenzato F64EVO este o rasnita pentru cafea de înaltă calitate, care îmbină precisitatea și fiabilitatea în utilizare, oferind în același timp o flexibilitate ridicată pentru prepararea diferitelor tipuri de cafea. Cu un design robust si functional, aceasta poate fi considerata un instrument esential pentru baristii profesionisti sau pentru cei care doresc sa savureze o cafea de calitate in confortul casei.

REFF64EVOCG

Referinte specifice

MPN
RFF64EVO