Earl Grey este un tip de ceai negru aromat, care poartă numele ducelui Charles Grey, care a fost Prim-ministru al Marii Britanii
search
  • Earl Grey este un tip de ceai negru aromat, care poartă numele ducelui Charles Grey, care a fost Prim-ministru al Marii Britanii

Ceai plicuri Grandpack Earl Grey

50,00 lei
Include TVA

MOD DE PREPARARE: Se pune un plic grandpack in 350 ml- 400 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceailui. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 5 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar si prin urmare greu de baut. Chiar daca va pregatiti de e o ceremonie a ceaiului, sa intampinati un grup mic de oaspeti, sau pur si simplu aveti placerea de a savura un ceai bun, Evolet Selection Grandpack contribuie la pregatirea ceaiului desavarsit.

INGREDIENTE: ceai negru.

Cantitate

Earl Grey este un tip de ceai negru aromat, care poartă numele ducelui Charles Grey, care a fost Prim-ministru al Marii Britanii în secolul al XIX-lea. Se spune că ceaiul i-a fost dăruit acestuia de către un ambasador chinez, iar aroma sa unică de bergamotă l-a făcut popular în întreaga lume.

Ceaiul Earl Grey este obţinut prin amestecarea unui ceai negru de calitate cu ulei esenţial de bergamotă, o citrică originară din sudul Italiei. Bergamota adaugă un parfum proaspăt şi o notă acrişoară care se potriveste perfect cu dulceaţa ceaiului negru.

Earl Grey este disponibil în diferite variaţii, inclusiv decaf, cu adaos de lavandă sau cu alte arome, dar cea mai cunoscută şi adorată este încă versiunea originală. Ceaiul poate fi savurat cald sau rece şi este perfect pentru cei care iubesc un ceai puternic şi aromat.

Earl Grey a devenit unul dintre cele mai populare ceaiuri din lume, fiind servit în casele de ceai, hoteluri şi restaurante de pretutindeni. Este apreciat pentru aroma sa unică, dar şi pentru proprietăţile sale antiseptice şi digestive.

În concluzie, ceaiul Earl Grey este un ceai negru aromat, cu un parfum proaspăt şi o notă acrişoară, care se poate bucura de pe tot parcursul zilei. Este un ceai versatil şi plin de personalitate, care a cucerit inimile consumatorilor din întreaga lume.

Fisa tehnica

Gramaj
80g (20 tea bags x 4g)