Râșniță espresso MI40 Touch - performanță și precizie pentru cafea proaspăt măcinată
search
  • Râșniță espresso MI40 Touch - performanță și precizie pentru cafea proaspăt măcinată

Rasnita espresso MI40 Touch

5.873,84 lei
Include TVA

Patru doze programabile, sistem de reglare a treptei, capacitate buncăr 1,2 kg, furcă metalică, putere de măcinare 2,6 - 3,3 g/s, inel de reglare a măcinarii cu setare zero de măcinare, Display Touch Screen 3,5'' cu nou HMI , prize de aer la baza pentru aspiratie fortata, ventilator de racire reglabil

Culoare: Negru
Cutite: Ø65 flat
Cantitate

Această râșniță de cafea MI40 Touch este un model de înaltă performanță, cu o capacitate de 1,2 kg la buncăr și patru doze programabile, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea într-un mediu comercial sau casnic intensiv.

Are un sistem de reglare a treptei, iar puterea de măcinare este între 2,6 - 3,3 g/s, ceea ce înseamnă că poate măcina o cantitate mare de cafea într-un timp scurt.

Râșnița are o furcă metalică și un inel de reglare a măcinarii cu setare zero de măcinare, ceea ce o face ideală pentru prepararea de espresso.

De asemenea, are un display Touch Screen de 3,5'' cu un nou HMI, care permite utilizatorului să acceseze ușor și să regleze setările râșniței.

Este prevăzută cu prize de aer la baza pentru aspirație forțată și un ventilator de răcire reglabil, ceea ce ajută la menținerea temperaturii optime a motorului și a angrenajelor, chiar și în timpul utilizării intensive.

Râșnița are o greutate netă de 8,9 kg și dimensiuni de 194x307x560 mm. Puterea sa este de 480 de wați, iar angrenajele sale de motor funcționează la o viteză de 1400 rpm (50 Hz) sau 1680 rpm (60 Hz).

mi40g